Γραφικές τέχνες από το 1965 - Paganis main banner

Προφίλ

Ιστορική αναδρομή

Paganis logoΟι «ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΓΑΝΗ» δραστηριοποιούνται στον χώρο των γραφικών τεχνών από το 1965. Η εταιρεία  ξεκίνησε από τον χώρο του κλασσικού καλλιτεχνικού τυπογραφείου όπου δραστηριοποιήθηκε μέχρι το 1987. Το 1987, με την αγορά του πρώτου μηχανήματος Offset, η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της Offset εκτύπωσης. Εκεί θα παραμείνει μέχρι το 1995 όπου με την αγορά των πρώτων μηχανών ψηφιακής εκτύπωσης, η εταιρεία ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο σε μια νέα αγορά. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων μέχρι και σήμερα.

Παρόν - Μέλλον - Εγκαταστάσεις - Επενδύσεις

Σήμερα οι ψηφιακές εκτυπώσεις καλύπτουν τον κύριο όγκο εργασιών της εταιρείας. Η εταιρεία Ε.Π. είναι μια πλήρης καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής προϊόντων ψηφιακής & Offset εκτύπωσης, με πλειάδα υπερσύγχρονων μηχανημάτων που στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας & εγγυούνται την ποιοτική αλλά και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

HP_TJ_Series_8500_in_useΣτην προσπάθεια μας να παραμείνουμε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών μας αλλά και να  μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές και έγκαιρες λύσεις, πραγματοποιούμε συνεχείς επενδύσεις. Μια από τις τελευταίες επενδύσεις της εταιρίας είναι η δημιουργία νέου εργασιακού χώρου 1500 m2, ο οποίος είναι δομημένος εξαρχής με υψηλές προδιαγραφές ώστε να ικανοποιεί στην εντέλεια τις ανάγκες ενός υπερσύγχρονου "ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ".

Τελευταία,  η εταιρεία  απέκτησε το τελευταίο μοντέλο εκτυπωτή HP Scitex TJ series για ψηφιακές εκτυπώσεις , στοχεύοντας πάντα στην ποιοτικότερη απόδοση εκτύπωσης  αλλά και στην ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών μας. Λόγω της πολυετούς παρουσίας και εμπειρίας στο χώρο αλλά και του ιδιαίτερα αναπτυγμένου δικτύου συνεργατών οι Ε.Π. παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές για όλο το εύρος των γραφικών τεχνών.

Φιλοσοφία Εταιρείας

SCITEX GRAND JET 520 PLUS Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας, μέχρι και σήμερα, η ποιότητα, η συνέπεια & η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες. Η επίτευξη & διατήρηση των υψηλών standards της επιχείρησης οφείλονται :

Αποτέλεσμα της συνέπειας και εμπιστοσύνης, η πολυετής και αποκλειστική συνεργασία μας με μεγάλες πολυεθνικές και Ελληνικές επιχειρήσεις.

Εξειδίκευση

Οι Ε.Π. παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις -εφαρμογές για όλο το εύρος των γραφικών τεχνών. Με την συνεχή επένδυση σε αγορά νέων μηχανημάτων αλλά και την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, η Ε.Π. εξειδικεύεται στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων σε όλα τα υλικά.

To top

 

Εξοπλισμός

Ατελιέ

Το ατελιέ μας

5 μονάδες υπολογιστών για την εξυπηρέτηση του δημιουργικού τμήματος. Συνολικό δίκτυο 15 υπολογιστών στις γραμμές παραγωγής

Μηχανήματα

Α. Μηχανήματα Ψηφιακής Εκτύπωσης

HP_TJ_Series_8500

Ο HP TJ 8500 χρησιμοποιεί UV μελάνια για πιο φιλικές προς το περιβάλλον εκτυπώσεις. Χρησιμοποιείται για εκτυπώσεις κυρίως εσωτερικών χώρων, αλλά και για εκτυπώσεις εξωτερικών χώρων και εφαρμογές όπως signage, billboard advertising, posters, pop ups, banners, window graphics,και σε πολλές άλλες εφαρμογές. Μεγάλη ποικιλία υλικών (επεξεργασμένα και μη επεξεργασμένα)

SCITEX GRAND JET

Μηχάνημα wide format 5m για Outdoor & Indoor εφαρμογές. Ανάλυση 370 dpi για εκτύπωση σε μουσαμά, δίχτυ (mesh), μοκέτα, τεντόπανο και σημαιόπανο.

Εκτυπωτικά plotters υψηλής ανάλυσης (720 dpi) για παραγωγή φωτογραφικών εκτυπώσεων σε αυτοκόλλητο, μουσαμά, ύφασμα, δίχτυ, backlit κ.α.

Β. Μηχάνημα  Εκτύπωσης LASER

Μηχάνημα εκτύπωσης LASER, ταχύ-εκτυπωτικό με finishing για δίπλωμα & βιβλιοδεσία. Καρφίτσα για παραγωγή καρτών, προσκλήσεων & booklet.

 

 Γ. Μηχανήματα FINISHING

Μηχανήματα finishing για χάραξη & κοπή αυτοκόλλητων, Ruter για κοπή plexiglass & PVC, κεφαλές κοπής kfix, χαρτονιού και ζελατίνας. Κεφαλή πίκμανσης για ειδικές κατασκευές και κάμερα ICUT για απόλυτη ακρίβεια στην κοπή εκτυπωμένων υλικών.

Δ. Μηχανήματα Εκτύπωσης Offset

Ποιοτικός έλεγχος-Τμήμα Ειδικών Κατασκεύων

Ποιοτικός έλεγχος 1   Ποιοτικός έλεγχος 2

Η εταιρεία μας ακολουθεί, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, διαδικασία αυστηρού ποιοτικού ελέγχου. Ο ποιοτικός έλεγχος ξεκινάει από την παραλαβή των πρώτων υλών από τους προμηθευτές μας, και ακολουθεί όλα τα στάδια της παραγωγής, μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος στους πελάτες μας.

To top

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:

Διεύθυνση Έδρα: Σαρπηδόνος 56, Τ.Κ. 104 42, Αθήνα
Υποκατάστημα: Σαρπηδόνος 55, Τ.Κ. 104 42, Αθήνα
Αποθήκη: Αίμωνος 80, Τ.Κ. 104 42, Αθήνα
Τηλέφωνο Fax: 210 5154796
Τηλέφωνο Τηλέφωνο: 210 5139438
Email E-mail: [email protected]

To top

 

Χάρτης

To top