ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Πολυετή εμπειρία
& και εξειδίκευση

Οι «ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΓΑΝΗ» δραστηριοποιούνται στον χώρο των γραφικών τεχνών από το 1965. Η εταιρεία ξεκίνησε από τον χώρο του κλασσικού καλλιτεχνικού τυπογραφείου όπου δραστηριοποιήθηκε μέχρι το 1987. Το 1987, με την αγορά του πρώτου μηχανήματος Offset, η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της Offset εκτύπωσης. Εκεί θα παραμείνει μέχρι το 1995 όπου με την αγορά των πρώτων μηχανών ψηφιακής εκτύπωσης, η εταιρεία ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο σε μια νέα αγορά. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των
ψηφιακών εκτυπώσεων μέχρι και σήμερα.

Παρόν – Μέλλον
Εγκαταστάσεις – Επενδύσεις

Σήμερα οι ψηφιακές εκτυπώσεις καλύπτουν τον κύριο όγκο εργασιών της εταιρείας.Η εταιρεία Ε.Π. είναι μια πλήρης καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης με πλειάδα υπερσύγχρονων μηχανημάτων που στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας & εγγυούνται την ποιοτική αλλά και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας, μέχρι και σήμερα, η ποιότητα, η συνέπεια & η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες.

Η επίτευξη & διατήρηση
των υψηλών standards της επιχείρησης οφείλονται

  • Στην πολυετή πείρα
  • Στην άριστη τεχνογνωσία & συνεχή ενημέρωση μέσω διεθνών & εγχώριων κλαδικών
    εκθέσεων
  • Στη προμήθεια υλικών από κορυφαία Ευρωπαϊκά εργοστάσια
  • Στη συνεχή και άρτια εκπαίδευση – εξειδίκευση του προσωπικού
  • Στην πραγματοποίηση συνεχών επενδύσεων σε τεχνογνωσία, μηχανήματα & κτιριακές
    εγκαταστάσεις

Αποτέλεσμα της συνέπειας και εμπιστοσύνης, η πολυετής και αποκλειστική συνεργασία μας με μεγάλες πολυεθνικές και Ελληνικές επιχειρήσεις.Οι Ψηφιακές Εκτυπώσεις Παγάνη παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις -εφαρμογές για όλο το εύρος των γραφικών τεχνών.
Με την συνεχή επένδυση σε αγορά νέων μηχανημάτων αλλά και την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, η Ε.Π. εξειδικεύεται στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων σε όλα τα υλικά.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

We have industrialized
our production

Start typing and press Enter to search